Skip to content

Termeni si Conditii de Utilizare

Serviciile oferite de către site-ul ConsultantaLicenta.com sunt destinate numai persoanelor care sunt de acord şi vor respecta cu stricteţe termenii şi condiţiile de colaborare şi legislaţia privind drepturile de autor.

Descrierea serviciilor oferite

Site-ul ConsultantaLicenta.com prezintă o oferta bogată de lucrări de specialitate în format electronic.
Orice produs asupra căruia intraţi in posesie prin intermediul acestui site se va folosi in exclusivitate pentru uzul propriu (material didactic, material informativ, documentare personala).
Este interzisa cumpărarea in scop de revânzare fara acordul scris al autorului materialului.
De asemenea este interzisa insusirea fără drept a calităţii de autor al unei opere ori falsificări de orice natură. Toate produsele din oferta noastră sunt protejate de Legea
nr. 8/1996, lege privind dreptul de autor si drepturile conexe, si, prin urmare, este interzisa folosirea acestora fara drept sau fara respectarea legislatiei in vigoare.
Potrivit legislaţiei privind dreptul de autor este interzis plagiatul.
Nicio lucrare sau părţi din lucrare nu poate fi copiată, reprodusă, arhivată sau transmisă sub nicio formă (aici este inclusă şi transmiterea prin afişarea pe INTERNET) şi prin niciun fel de mijloace mecanice sau electronice fără acordul scris al autorului materialului.

Respectarea drepturilor de autor

Toate produsele oferite de ConsultantaLicenta.com beneficiază de protecţie juridică în baza Legii nr. 8/1996 – legea dreptului de autor. Drepturile de autor aparţin persoanelor cu care colaboram. Prin urmare folosirea oricăror lucrări de specialitate este îngăduită numai cu specificarea sursei de documentare, inclusiv, acolo unde este nevoie, specificarea numelui autorului, titlului publicaţiei, editurii, oraşului in care a aparut lucrarea si anul publicarii.
La ora actuala, instituţia “dreptului de autor” este reglementată în sistemul nostru de drept, prin Legea nr. 8/1996, care se ocupă de protecţia operelor literare, artistice şi ştiinţifice şi a creatorilor acestor opere.

Securitatea datelor

Datele personale ale utilizatorilor vor fi folosite de catre ConsultantaLicenta.com numai in scopul declarat al acestui site, respectiv onorarea comenzilor şi înştiinţarea utilizatorilor site-ului cu privire la noile diverse buletine informative în legătură cu activitatea noastră.